HAPPY DOG HAAR-SPEZIAL por

Egészséges szőrnövekedés támogatásához
Szőrváltás támogatásához
Egyedülálló hatóanyag-összetétellel

Leírás:
A szépség belülről fakad. A bőr és a bunda problémái gyakran fontos tápanyagok, például vitaminok (pl. E-vitamin, B-komplexek, biotin), telítetlen zsírsavak (Omega-3 és Omega-6) és nyomelemek (cink, szelén, jód) hiányának következményei. Az ebből származó anyagcsere-problémák pikkelyképződéshez, bőrpírhoz, nedvedzéshez, ekcémához és fekélyekhez vezethetnek.
A Happy Dog HaarSpezial egyedülálló hatóanyag-kombinációt tartalmaz az ellenálló, tiszta bőr képzéséhez, az egészséges szőrnövekedés és a szőrcsere elősegítéséhez. A Happy Dog Haar Spezial sörélesztője fontos vitaminokat és nyomelemeket szállít, és a természetes gabonaenzimekkel és igen aktív nyomelemekkel együtt segíti az emésztést. Az E-vitamin és a szelén véd az agresszív anyagcsere-termékekkel szemben, és a biotinnal együtt hozzájárul a test saját fertőzés elleni védelmének stabilizálásához.

Összetétel:
Fermentált árpa, sörélesztő, kovaföld, zselatin, napraforgóolaj, lenolaj, lenmag, tönkölyliszt, vitamin- és nyomelem előkeverék, búzacsíra, algamész, ásványi anyag előkeverék.

Beltartalom / kg:
- Nyersprotein: 25,0 %
- Nyerszsír: 10,0 %
- Nyersrost: 4,0 %
- Nyershamu: 17,0 %
- Kalcium: 1,3 %
- Foszfor: 0,8 %

Kiegészítő anyagok / kg:
- E-vitamin (alpha tokoferol acetát): 2.000 mg
- Biotin: 1.000.000 mcg
- K3-vitamin: 80 mg
- B1-vitamin. 80 mg
- B2-vitamin: 120 mg
- B6-vitamin 80 mg
- Nikotinsav: 250 mg
- B-12 vitamin: 250 mcg
- Kalcium-pantotenát: 200 mg
- Kolin: 3.000 mg
- Jód (Kalium-jodid): 8 mg
- Cink (Cink-oxid): 2.000 mg
- Szelén (Nátrium-szelenit): 4 mg

Felhasználási javaslat:
A bőr- és szőrzet anyagcseréjének ösztönzésére. Bőrbetegségek gyógykezelésének kiegészítésére. A biotin, a cink és a nagyarányú telítetlen zsírsav tartalom aktiválja a bőr anyagcseréjét, az E-vitamin és a szelén megóvnak az agresszív anyagcseretermékektől és stabilizálják a test fertőzésvédelmét.

Adagolás:
(1 evőkanál kb 10 gr.)
Bőrproblémák esetén, illetve évente két alkalommal a vedlés idején 6-8 hétig 0,5 gr/ttkg arányban a megszokott eledelhez keverni. Tartós táplálkozáshiány esetén folyamatosan is adható az adag felével számolva.

Kiszerelés: Nettó 1 kg-os töltősúllyal, műanyag dobozban, adagolókanállal.

Tárolás: Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.

Utolsó módosítás a leírásban: 2011 március.

Kapcsolódó kifejezések:
HappyDog Haar Spezial por, Happy-Dog Haar Spezial por, Happy Dog Haar Spezial por, HappyDog HaarSpezial por, Happy-Dog HaarSpezial por, Happy Dog HaarSpezial por, HappyDog Haar-Spezial por, Happy-Dog Haar-Spezial por, Happy Dog Haar-Spezial por, HappyDog Haar Spezial pellet, Happy-Dog Haar Spezial pellet, Happy Dog Haar Spezial pellet, HappyDog HaarSpezial pellet, Happy-Dog HaarSpezial pellet, Happy Dog HaarSpezial pellet, HappyDog Haar-Spezial pellet, Happy-Dog Haar-Spezial pellet, Happy Dog Haar-Spezial pellet, HappyDog Haar Spezial granulátum, Happy-Dog Haar Spezial granulátum, Happy Dog Haar Spezial granulátum, HappyDog HaarSpezial granulátum, Happy-Dog HaarSpezial granulátum, Happy Dog HaarSpezial granulátum, HappyDog Haar-Spezial granulátum, Happy-Dog Haar-Spezial granulátum, Happy Dog Haar-Spezial granulátum,

Termékek linkjei: