HIGIÉNIAI KUTYAPELENKA


akciós kutyapelenka

Kutyapelenka használata


Ajánlott:
- Újszülött alom élettereként.
- Kölyökkutyák számára helyhez szoktató pelenka, elősegíti a szobatisztaságra való nevelést, egy bizonyos helyez szoktatja.
- Utazáskor kiskedvenc szállítóboxába betétként, ha bármilyen „baleset történik".
- Műtét után a fekhely tisztaságának, higiéniájának megőrzésére.
- Idős állatoknál inkontinencia esetén.


Jellemzői:
- Egyik oldala műanyag fólia (vízhatlan), másik oldala nagy nedvszívó képességű pamut réteg.
- Használata egyszerű, gyors, praktikus és egyben higiénikus is.
- Általában 2-3 naponta elég cserélni, de a vizelet mennyiségétől függően ennél gyakrabban is szükséges lehet (pl: nagyobb testű kutyák esetében).

Helyhezszoktatási tanács:
Első használatbavételi teendők: Figyeljük a kölyökkutyánkat, amint észrevesszük, hogy a lakásba bárhová odapisilt, töröljük fel a vizeletet egy kutyapelenka nedvszívó felével. Az így előkészített kutyapelenkát helyezzük arra a helyre ahová szeretnénk ha kutyusunk odaszokna. Ha még kiskutyánk nem fedezte volna fel a pisivel átitatott kutya pelenkát, akkor néhány óra elmúltával mutassuk meg neki a pelenkát. Ha a kedvencünk azt megszagolgatja, akkor jó eséllyel oda is pisil a következő alkalommal. Ha szükséges többször mutassuk meg neki az előkészített kutyapelenkát.
Kedvencünk csak akkor fog rendszeresen a pelenkára pisilni, ha talál rajta megfelelő nagyságú száraz területet (nem szeretnek belelépni a pisibe), ezért fontos a kutyapelenkát cserélnünk, ha nincs rajta elegendő száraz felület. Ha elmulasztottuk a pelenka időben való kicserélését és a kedvencünk máshol végezte el dolgát, azonnal cseréljünk ki a pelenkát és ismételjük meg az első használatbavételi teendőket.
Alkalmazhatunk helyhezszoktató spray-t is a pelenka előkészítéséhez.

Műanyag kutyapelenka tartó tálca célja, hogy ráhelyezzük a pelenkát, hogy kedvencük ne tudja összegyűrni, valamint megakadályozható, hogy azt a lakásban körbehordozza vagy széttépje.

Kiszerelés:
Többféle méretben és kiszerelésben kapható.

Figyelmeztetés:
Akadályozzuk meg hogy kedvencünk megrágja vagy megegye a pelenkát.
Mindig hulladékgyűjtőbe helyezzük el az elhasználódott terméket.
WC-be lehúzni tilos!

Kapcsolódó kifejezések:
feromon kutyapelenka, feromon kutya pelenka, feromon macskapelenka, feromon macska pelenka, feromon kutyapelenka keret, feromon kutyapelenka tartó, feromon kutyapelenka tálca, feromon kutya pelenka keret, feromon kutya pelenka tartó, feromon kutya pelenka tálca, feromon kutyapelenka ár, feromon kutya pelenka ár, feromon kutyapelenka ára, feromon kutya pelenka ára, feromon kutyapelenka használata, feromon kutya pelenka használata, feromon kutya pelus, feromon kutyapelus, feromon macskapelus, feromon macskapelus, feromonos kutyapelenka, feromonos kutya pelenka, feromonos macskapelenka, feromonos macska pelenka, feromonos kutyapelenka keret, feromonos kutyapelenka tartó, feromonos kutyapelenka tálca, feromonos kutya pelenka keret, feromonos kutya pelenka tartó, feromonos kutya pelenka tálca, feromonos kutyapelenka ár, feromonos kutya pelenka ár, feromonos kutyapelenka ára, feromonos kutya pelenka ára, feromonos kutyapelenka használata, feromonos kutya pelenka használata, feromonos kutya pelus, feromonos kutyapelus, feromonos macskapelus, feromonos macskapelus, kutya szobatisztaságra nevelő pelus, kutya szobatisztaságra nevelő pelenka, kutya szobatisztaságra nevelő kendő, kutya szobatisztaságra nevelő kutyapelus, kutya szobatisztaságra nevelő kutyapelenka, kutya szobatisztaságra nevelő kutyakendő, kutya helyhez szoktató kendő, kutya helyhez szoktató pelenka, kutya helyhez szoktató pelus, kutya helyhezszoktató kendő, kutya helyhezszoktató pelenka, kutya helyhezszoktató pelus, kutya szállítóboxba betét, kutya szállítóboxba pelenka, kutya szállítóboxba pelus, kutya szállítóboxba kendő, macska szállítóboxba betét, macska szállítóboxba pelenka, macska szállítóboxba pelus, macska szállítóboxba kendő,

Termékek linkjei:

Termékek linkjei: